Više o smještaju na Čiovu

MiscPlaže i more

Plaža i kristalno čisto more su udaljeni 100 metara od kuće. Plaža se sastoji od betonskih platoa i stijena. Krenite šetnicom iznad plaže na lijevo i doći će te do šljunčane plaže sa hladom. Velika plaža je takodje šljunčana, ovdje možete pronaći ležaljke za iznamljivanje te se zabaviti raznim vodenim sportovima.

Mini Market “Gadža”

Na putu prema selu, ca 150 metara od kuće nalazi se mini market koji nudi sve dnevne potrepštine: kruh, mlijeko, voće, povrće ali takodje vino, pivo i žestoka pića.

Selo Okrug Gornji

U centru sela, ca 1 km od kuće možete pronaći Supermarket ”Tommy”. Tu su takodje pošta, bankomat, ljekarna, stomatolog, ambulanta, turistički ured te mala pijaca na kojoj se može kupiti voće i povrće.

Restorani & Café barovi

Ako krenete na desno šetnicom na plaži ispod kuće doći će te do restorana koji između ostalog nudi ležaljke za iznajmljivanje. Na putu prema selu, 400-500 metara od kuće nalazi se još jedan restoran. U selu te u lučici se nalazi više dobrih restorana koji služe sve od svježe ribe i plodova mora do internacionalnih jela i pizze. Najpopularniji café barovi su na velikoj plaži.

Prijevoz

Stajalište autobusa za Trogir je udaljeno par stotina metara od kuće. Mi preporučujemo brod koji vozi puno češće i do kasno naveče sa mola u lučici. Sa trogirskog autobusnog kolodvora polaze autobusi za zračnu luku, grad Split i ostale destinacije u Hrvatskoj i inozemstvu. Iz Trogira polazi i brod za Split. Taxi stanica u Trogiru je preko puta autobusnog kolodvora.

Metri i kilometri od Ville

Okrug Gornji/centar sela 1 km
Trogir 4 km
Benzinska crpka 4,5 km
Zračna luka Split (SPU) 9 km
Grad Split 29 km
Dubrovnik 250 km
Nacionalkni park Kornati 75 km
Nacionalni park Krka 60 km
Nacionalni park Plitvice 175 km

Vrijeme

Čiovo ima ca 2 750 sunćanih sati godišnje. Najveći broj izmjerenih sati sijanja sunca je 3 053 i izmjeren je 2003 godine. 18-i srpanj je najsunčaniji dan sa 12 sati, 27 minuta i 36 sekundi osunčavanja. Sa tako puna sunca temperatura mora je u prosjeku oko 20 stupnjeva a nije ni neobično da dosegne visokih 27 stupnjeva. Srednja temperatura zraka lipanj – rujan je viša od 20 stupnjeva, a samo dva mjeseca u godini (siječanj i veljača) imaju prosječnu dnevnu temperaturu nižu od 10 stupnjeva.

Ostale važne informacije

Apartman vam je na raspolaganju od 14:00 sati na dan dolaska do 10:00 sati na dan odlaska.

Voda je vrlo visoke kvalitete i može se piti bez ikakvih problema. Brinite i vi o okolišu, ne trošite više vode nego što je potrebno kada perete posuđe ili se tuširate.

Isključite klimu kad su vrata ili prozori otvoreni ili kad niste u apartmanu.

Plahte, deke, jastuke i ručnike nije dozvoljeno nositi na plažu niti iznositi iz apartmana.

Pušenje je strogo zabranjeno u apartmanima. Apartmani su opremljeni detektorima za dim.

Kanta za smeće se nalazi u dvorištu na odredjenom mjestu.

Postoji mogućnost iznajmljivanja ručnika za plažu za 1 €/danu. Uporabe perilice rublja je moguća, cijena je 5 € za jedno pranje.

Strogo je zabranjeno loženje vatre na otvorenom. Roštiljanje je dozvoljeno samo u kamenim/zidanim roštiljima.

Za vašu udobnost i udobnost drugih gostiju pročitajte i pridržavajte se kućnog reda!